Διερεύνηση ποινικών ευθυνών υπαλλήλων στην υπόθεση οφειλών του Τ.Βοσκόπουλου
Στοιχεία για την υπόθεση των οφειλών προς την Εφορία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου συλλέγουν οι εισαγγελείς, ώστε να διακριβώσουν αν πρέπει να ελεγχθούν ποινικά αρμόδιοι υπάλληλοι για ολιγωρία στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Στοιχεία για την υπόθεση των οφειλών προς την Εφορία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου συλλέγουν οι εισαγγελείς, ώστε να διακριβώσουν αν πρέπει να ελεγχθούν ποινικά αρμόδιοι υπάλληλοι για ολιγωρία στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, με τον αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα Εισαγγελέα πρωτοδικών, Παρασκευά Αδάμη, μελετούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης του τραγουδιστή, ώστε να αποφανθούν αν πρέπει να ελεγθούν ποινικά δημόσια όργανα, για ολιγωρία στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Σε αυτήν την περίπτωση θα διαταχθεί η διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, ώστε ταχύτατα να εντοπιστούν οι υπαίτιοι υπάλληλοι και να απαγγελθούν εναντίον τους κατηγορίες για την επί σειρά ετών εκκρεμότητα του tραγουδιστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ: Ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για το μπάσκετ Γυναικών
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φέρει την υπογραφή της ΝΔ που κυβερνά τη χώρα εδώ και 7 χρόνια
- Νέο επεισόδιο στις ΗΠΑ: Ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμούς με τη συνοριοφυλακή στην Αριζόνα
- Τα μεσάνυχτα πιο κοντά από ποτέ στο Ρολόι της Αποκάλυψης – 85 δευτερόλεπτα πριν την καταστροφή;
- Ολυμπιακός – Μιλάνο 1-3: Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια του Champions League
- Λουτσέσκου: «Τεράστια η θλίψη, ο ΠΑΟΚ υποφέρει»
