Ένα νέο μοντέλο η τιμή του οποίου δεν θα ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, προετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία Dacia (θυγατρική του γαλλικού ομίλου Renault), δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας Vincent Carret σε συνέντευξή του στην γερμανική έκδοση του περιοδικού Autobild.

Το νέο μοντέλο, του οποίου η κατασκευή βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Dacia στην ρουμανική πόλη Pitesti και μέχρι στιγμής το μόνο γνωστό στοιχείο είναι ότι το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 3,5 μέτρα.



Όπως επεσήμανε ο επικεφαλής πωλήσεων της θυγατρικής της Renault τα χαρακτηριστικά του νέου, χαμηλού κόστους, μοντέλου δεν θα διαφοροποιούνται από αυτά που διακρίνουν τα άλλα μοντέλα της ρουμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.



Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο προορισμός από πλευράς αγορών του νέου μοντέλου της Dacia.