Σε απολογία ο Χριστοφιδέλης, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία
Σε απολογία κλήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Χριστοφιδέλης από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ. Ο διεθνής παίκτης μετά και την δεύτερη εξέταση του δείγματός του, στην οποία βρέθηκε θετικός στην ουσία χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), καλείται να απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, την προσεχή Παρασκευή.
Σε απολογία κλήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Χριστοφιδέλης από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Ο διεθνής παίκτης μετά και την δεύτερη εξέταση του δείγματός του, στην οποία βρέθηκε θετικός στην ουσία χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), καλείται να απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, την προσεχή Παρασκευή.
Η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΣΑΠ από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και το δεύτερο δείγμα του αθλητή Κώστα Χριστοφιδέλη που ελέγχθηκε από το Εργαστήριο Ελέγχου Ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, μετά από αίτημα του, ήταν θετικό στην πεπτιδική ορμόνη Χοριακή Γοναδοτροπίνη.
Επειδή η ορμόνη αυτή περιλαμβάνεται στην Λίστα Απαγορευμένων Ουσιών της WADA για το 2010, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Οργανο (Αθλητικός Δικαστής), ο οποίος κάλεσε τον αθλητή να απολογηθεί την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 (16.00)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς

