
Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Γ.Παναγιωτακόπουλος
Επιστολή στον πρωθυπουργό, Γ.Παπανδρέου απέστειλε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας», Γ.Παναγιωτακόπουλος, ζητώντας την προκήρυξη συνεδρίου, με στόχο την αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του κινήματος, η οποία θεωρεί ότι θολώνει από το ενδεχόμενο της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ. Διχάζει την κυβέρνηση η προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης.
Επιστολή στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ζητώντας την προκήρυξη συνεδρίου, με στόχο την αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του κινήματος, η οποία θεωρεί ότι θολώνει από το ενδεχόμενο της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ.
Ο κ.Παναγιωτακόπουλος τάσσεται κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και αντιπροτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας.
Αναφερόμενος στη λαϊκή εντολή που έλαβε ο πρωθυπουργός τον περασμένο Οκτώβριο, ο κ.Παναγιωτακόπουλος τονίζει ότι αυτή δεν δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου», τους οποίους κατηγορεί ότι διασύρουν τη χώρα.
Αναφέρει, ακόμα, ότι οι συγκεκριμένοι συνεργάτες του πρωθυπουργού γεννήθηκαν στη θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου, το οποίο υπηρετούν, παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που κερδοσκοπούν ασύστολα από τα αδιέξοδα της χώρας και «είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους».
Το ενδεχόμενο προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης δίχασε ακόμη και την κυβέρνηση, σε μια συνεδρίαση του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου που διενεργήθηκε σε δραματικούς τόνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι –
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE

