Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Δημήτρης Τζούριτς
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Τρίτη ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζούριτς. Ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη, προκειμένου να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής του.
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Τρίτηο κεντρικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζούριτς. Ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη, προκειμένου να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής του.
Ο διεθνής άσος μέχρι τότε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές στο πρόβλημα, για το λόγο αυτό άλλωστε και προφυλάχθηκε από το φιλικό που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Από κει και πέρα και ο Κώστας Ιωάννου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.
Όλοι πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή, την Τρίτησχετικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Ηρακλής για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αρη.
Η μετάθεση της απόφασης έχει δημιουργήσει εκνευρισμό -όπως είναι φυσικό- σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, αφού δεν έχει γίνει ακόμα σαφές πότε θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί, αλλά και οι αγώνες για τις θέσεις 5-8.
Ο Ολυμπιακός πάντως στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών υποδέχεται την -έκπληξη της φετινής σεζόν- Λαμία στου Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
