Τους δεύτερους αγώνες τους στην α φάση των πλέι οφ θα δώσουν το τριήμερο από την Κυριακή 28 έως και τη Μ. Τρίτη 30 Μαρτίου οι ομάδες της Α1 ανδρών του βόλεϊ, οι οποίες αγωνίζονται για τις θέσεις 1-8.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή στο «Χαλκιοπούλειο» η Λαμία θα επιδιώξει να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε στην Πάτρα και να δημιουργήσει τη μεγάλη εφετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, προκρινόμενη στην τετράδα.

Αυτό θα συμβεί αν οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου νικήσουν και δεύτερη φορά την ΕΑ Πατρών, που θα παίξει με την «πλάτη στον τοίχο» για να μην αποφύγει έναν όχι μόνο πρόωρο αλλά και επονείδιστο αποκλεισμό, αφού στόχος της ΕΑΠ είναι η συμμετοχή στον τελικό.

Τη Μ. Δευτέρα ο Αρης θα υποδεχθεί στα Βασιλικά τον Ηρακλή στοχεύοντας στη νίκη και το 1-1, ενώ μία ημέρα αργότερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα επιδιώξουν τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση στους τέσσερις, εις βάρος των Πανελλήνιου και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Την Κυριακή επίσης ξεκινούν και τα πλέι άουτ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο κλειστό του Νέου Ηρακλείου τον ΑΟ Κηφισιάς. Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Πλέι οφ

Κυριακή (28/3)
Γηπ. Λαμίας 19:00 Λαμία – ΕΑ Πατρών (Ράπτης, Ρουσάκης)

Μ. Δευτέρα (29/3)
Γηπ. Βασιλικών 19:00 Αρης – Ηρακλής (Καραμπέτσος, Δεληκωστίδης)

Μ. Τρίτη (30/3)
Γηπ. ΠΑΟΚ 19:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Γεωργιάδης, Καραμπαλάσης)
Γηπ. Πανελληνίου 19:30 Πανελλήνιος – Ολυμπιακός (Γεροθόδωρος, Βαρθαλίτης)

Πλέι άουτ

Κυριακή 28/3)


Γηπ. Ν. Ηρακλείου 16:30 ΑΕΚ – ΑΟ Κηφισιάς (Μιχελινάκης, Γεωργουλέας)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ