Μετά τον Παπαδόπουλο, ήταν σειρά του Μαυρομάτη να απαντήσει στον Προσαλίκα
Την απάντησή του στον Στέλιο Προσαλίκα έδωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών. Ο σύμβουλος της Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Π., Νίκο Παπαδόπουλο, συγκέντρωσαν τα βέλη του προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος τους κατηγόρησε για οργανωμένο σχέδιο αντιπολίτευσης στην τελευταία Γενική Συνέλευση.
2
Την απάντησή του στον Στέλιο Προσαλίκα έδωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών. Ο σύμβουλος της Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Π., Νίκο Παπαδόπουλο, συγκέντρωσαν τα βέλη του προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος τους κατηγόρησε για οργανωμένο σχέδιο αντιπολίτευσης στην τελευταία Γενική Συνέλευση.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του απάντησε στον κ. Προσαλίκα και τώρα ήρθε σειρά του κ. Μαυρομάτη να πάρει θέση.
«Στον αθλητισμό προχωράει αυτός που ξέρει να κερδίζει αλλά και να χάνει.
»Ο κύριος Προσαλίκας αντί να αξιολογήσει το μήνυμα δυσαρέσκειας που του έστειλαν τα σωματεία στη γενική συνέλευση του περασμένου Σαββάτου για τα όσα έκανε και κυρίως τα όσα δεν έκανε, προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε όσους δεν ευθύνονται.
Πρώτον: «Έφτασε σε σημείο να λέει ότι χάσαμε τη χορηγία της Εθνικής Τράπεζας και μας ρίχνει ευθύνες. Η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα.
»Οι αποφάσεις για τις χορηγίες λαμβάνονται τον Δεκέμβριο, αλλά ο κύριος Προσαλίκας επέλεξε αυτή τη στιγμή για να το ανακοινώσει. Μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση Προσαλίκα εκλέχθηκε ευαγγελιζόμενη ότι θα φέρει χορηγούς. Αντ αυτού χάσαμε και το μοναδικό χορηγό που μας έδινε χρήματα.
Δεύτερον: Για την κινδυνολογία που έχει εξαπολύσει γύρω από το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ θέλω να πω πως λύσεις υπάρχουν αρκεί να εκλεγεί γρήγορα νέα και ικανή διοίκηση που μπορεί να δώσει λύσεις με νέους όρους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
