Aυξάνει η ΑΤΕbank τα επιτόκια χορηγήσεων από τη Δευτέρα
Την αύξηση των επιτοκίων της σε βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες χορηγήσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες από τη Δευτέρα ανακοίνωσε η ΑΤΕbank. Εξαιρούνται οι βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
2
Η ΑΤΕbank ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αναπροσαρμόζει τα επιτόκια των βραχυπροθέσμων και μεσομακροπροθέσμων χορηγήσεων προς Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες, με ισχύ από την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010.
Το βασικό κυμαινόμενο επιτόκιο της Τράπεζας προς όλους τους τομείς διαμορφώνεται στο 6,55% (από 6,25% σήμερα), με εξαίρεση τις βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, όπου το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 6,00% (από 5,75% σήμερα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
