Οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας από τον Γ.Καρατζαφέρη
Να διαθέσει το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ για την ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας αποφάσισε ο Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί με τη σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φιλ.Πετσάλνικου. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το βουλευτικό αυτοκίνητό του.
2
Να διαθέσει το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ για την ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας αποφάσισε ο Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί με τη σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φιλ.Πετσάλνικου.
Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η πρόταση του προέδρου της Βουλής για τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας τον βρίσκει σύμφωνο και για το λόγο αυτό ανταποκρινόμενος άμεσα διαθέτει το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ προς ενίσχυση του Ταμείου.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το βουλευτικό αυτοκίνητο που του έχει διατεθεί.
Όπως τόνισε, σε μία περίοδο όπου απατούνται, για μία ακόμη φορά, αιματηρότατες θυσίες από τον ελληνικό λαό, οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άφαντος ο τυχερός που κέρδισε 7,5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ – Τι λέει ο πράκτορας που παρέλαβε το χρυσό δελτίο
- Έγκριση Περιφερειακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου
- Ο Ολυμπιακός έχει 19 δηλωμένους παίκτες στη Euroleague με τη μεταγραφή του Τζόσεφ – Ποιο είναι το όριο στη διοργάνωση
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Βρέθηκε και η πέμπτη σορός στο κατεστραμμένο εργοστάσιο
- Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο
- Μισθοί: Τι αυξήσεις θα πάρουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι [παραδείγματα]