Για κακούργημα διώκεται η 38χρονη που άρπαξε βρέφος από το μαιευτήριο «Έλενα»
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, καθώς και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και χρήσης πλαστού εγγράφου άσκησε ο εισαγγελέας στην 38χρονη γυναίκα, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης άρπαξε βρέφος από το μαιευτήριο «Έλενα Ε. Βενιζέλου».
2
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, καθώς και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και χρήσης πλαστού εγγράφου άσκησε ο εισαγγελέας στην 38χρονη γυναίκα, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης άρπαξε βρέφοςαπό το μαιευτήριο «Έλενα Ε. Βενιζέλου».
Η 38χρονη, η οποία ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της από την μητέρα του βρέφους, παραπέμφθηκε στον τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.
Η δράστιδα, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο ίδιο μαιευτήριο, εντοπίσθηκε μαζί με το βρέφος σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και συνελήφθη. Το βρέφος διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο μαιευτήριο Έλενα, αποφάσισε η διοίκηση μετά το πρωτοφανές περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bιολάντα: Το επιχειρηματικό θαύμα που σκοτείνιασε μέσα σε μια νύχτα
- Ξεκινά η επιβολή προστίμων από έξυπνες κάμερες – Σε ποια σημεία έχουν εγκατασταθεί
- Θεσσαλονίκη: Μείωση τζίρου κατέγραψε την εορταστική περίοδο το 77% των καταστημάτων
- Όταν ένα γκολ στο 96’ άλλαξε το ποδόσφαιρο
- Η νέα ψηφιακή εποχή του ΑΔΜΗΕ: Ένα «έξυπνο» και ανθεκτικό δίκτυο για το ενεργειακό μέλλον της χώρας
- Πτώσεις δέντρων στον παραλιακό δρόμο Βαρέας Μεγάρων – Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων


