
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Τιμοθέου στο Γέρακα
Νεκρές στον κοιτώνα τους βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης δύο μοναχές, στην Ιερά Μονή Αγίου Τιμοθέου στο Γέρακα, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
2
Δύο ηλικιωμένες μοναχές, αδελφές μεταξύ τους, βρήκαν τραγικό θάνατο στις 05.45 το πρωί της Τρίτης μέσα στον κοιτώνα τους, στην Ιερά Μονή Αγίου Τιμοθέου στο τέρμα της οδού Κλεισθένους στο Γέρακα, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι άτυχες μοναχές, εκ των οποίων η μία παρουσίαζε κινητικά προβλήματα, εγκλωβίστηκαν μέσα στον κοιτώνα τους από τις φλόγες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα εθελοντικό, οι οποίοι έσβησαν αμέσως τη φωτιά που δεν πρόλαβε να πάρει διαστάσεις, αλλά ήταν αργά για τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες.
Η μία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι με εγκαύματα, ενώ η άλλη στην καρέκλα δίπλα της, πιθανότατα από αναπνευστικά προβλήματα. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάποια αμέλεια, αλλά τα αίτια θα εξακριβωθούν από την έρευνα που διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI



