Ο Jorge Lorenzo έσπασε το δεξί του χέρι
Ο Ισπανός είχε ατύχημα σε προπόνηση με μοτοσικλέτα Motocross, υπέστη ρήξη στο πρώτο μετακάρπιο, εγχειρίστηκε και χρειάζεται αποθεραπεία τεσσάρων μέχρι έξι εβδομάδων.
2
Έπειτα από πτώση κατά τη διάρκεια της προπόνησής του με μοτοσικλέτα Motocross, ο Jorge Lorenzo έσπασε το δεξί του χέρι και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Ισπανός θα χάσει τις επόμενες δοκιμές του MotoGP στη Σεπάνγκ της Μαλαισίας (25-26/02) και θα χρειαστεί τέσσερις ως έξι εβδομάδες για να αποθεραπευτεί.
Ο αναβάτης της Fiat Yamaha έκανε προπόνηση στο Μονμελό της Βαρκελώνης όταν έπεσε από τη μοτοσικλέτα του με 30 χλμ./ώρα. Παρά τη χαμηλή ταχύτητα, έσπασε το πρώτο μετακάρπιο οστό στο δεξί του χέρι και υπέστη μετατόπιση ενός οστού του αντίχειρα.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Capio Hospital General de Catalunya, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τον ιατρό Augusto J. Casanovas. Στον καρπό του τοποθετήθηκε μικρή πλάκα τιτανίου. Το χέρι του Lorenzo θα χρειαστεί προστασία για τέσσερις ως έξι εβδομάδες, ανέφερε επίσημη ανακοίνωση της Fiat Yamaha.
Ο 22χρονος αναμένεται να είναι απολύτως υγιής για τις τελευταίες χειμερινές δοκιμές του MotoGP, στο Κατάρ, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά στην ίδια χώρα στις 11 Απριλίου 2010.
Στο μεταξύ, σε (προγραμματισμένη) εγχείρηση στο δεξί του χέρι υπεβλήθη και ο Nicky Hayden, αναβάτης της Ducati. Ο Αμερικανός υπέφερε από το περίφημο σύνδρομο Arm Pump, συχνό φαινόμενο στους αναβάτες. Τώρα αναρρώνει στην πατρίδα του και θα συμμετάσχει κανονικά στις δοκιμές της μεθεπόμενης εβδομάδας στη Σεπάνγκ.
auto.in.gr
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό