
Να μην εξαιρεθεί από τις δημοσιονομικές περικοπές ζητά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Σε επικοινωνία της Προεδρίας της Δημοκρατίας με το υπουργείο Οικονομικών την Τετάρτη, ζητήθηκε να μην εξαιρεθεί ο Κάρολος Παπούλιας από τις δημοσιονομικές περικοπές, που ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
2
Σε επικοινωνία της Προεδρίας της Δημοκρατίας με το Υπουργείο Οικονομικών, ζητήθηκε να μην εξαιρεθεί ο Κάρολος Παπούλιας από τις δημοσιονομικές περικοπές.
Υπενθυμίζεται ότι βάσει των ανακοινώσεωνπου έκανε την Τρίτη ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν προβλέπεται καμία αύξηση μισθού και μείωση των πρόσθετων αμοιβών, επιδομάτων και αποζημιώσεων του πρωθυπουργού, των υπουργών, των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων κατά 10%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βγήκε από την ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Αυτές είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστριών
- Ισχυρότερη πολυεπίπεδη διακυβέρνηση ζητάει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου από τις Βρυξέλλες
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
