Πρόβα ενοποίησης για τις Lancia-Chrysler στην Γενεύη
Κοινό περίπτερο θα μοιραστούν οι Lancia-Chrysler στην έκθεση της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην ενοποίησή τους η οποία στο μυαλό του ταλαντούχου κύριου Marchionne έγκειται στην, δια της αντιθέσεως, αλληλοσυμπλήρωση της προϊοντικής γκάμας των δύο εταιρειών.
Παράλληλα με τον κοινό εκθεσιακό χώρο, οι συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρηθούν θα είναι επίσης κοινές και για τις δύο φίρμες που δεν πρόκειται να παρουσιάσουν κάτι καινούριο εκτός από τα γνωστά μοντέλα.
Παραμένοντας στα εκθέματα, αμφίβολο παραμένει κατά πόσο το πρωτότυπο μοντέλο της Chrysler που πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2010 και που δεν ήταν τίποτα άλλο από μία Lancia Delta με τα διακριτικά και την γρίλια της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα συμμετάσχει στην έκθεση ή ο κ. Marchionne προετοιμάζει κάτι διαφορετικό με εξίσου ισχυρό συμβολισμό.
- QatarEnergy: Επικαλείται ανωτέρα βία για τα συμβόλαια LNG
- Βιώσιμη διαχείριση του νερού και καλές πρακτικές από την Παπαστράτος
- Ολυμπιακός: Η «AS» «στέλνει» τον Φρανσίσκο στους «ερυθρόλευκους» (vids)
- Η έφηβη Παλαιστίνια που ζωγραφίζει «για τα παιδιά της Γάζας»
- Τεράστιος ο αντίκτυπος του πολέμου στο Ιράν – Πλήττει τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τη Βρετανία
- Το υπό ανέγερση σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο


