Κοινό περίπτερο θα μοιραστούν οι Lancia-Chrysler στην έκθεση της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην ενοποίησή τους η οποία στο μυαλό του ταλαντούχου κύριου Marchionne έγκειται στην, δια της αντιθέσεως, αλληλοσυμπλήρωση της προϊοντικής γκάμας των δύο εταιρειών.



Παράλληλα με τον κοινό εκθεσιακό χώρο, οι συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρηθούν θα είναι επίσης κοινές και για τις δύο φίρμες που δεν πρόκειται να παρουσιάσουν κάτι καινούριο εκτός από τα γνωστά μοντέλα.



Παραμένοντας στα εκθέματα, αμφίβολο παραμένει κατά πόσο το πρωτότυπο μοντέλο της Chrysler που πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2010 και που δεν ήταν τίποτα άλλο από μία Lancia Delta με τα διακριτικά και την γρίλια της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα συμμετάσχει στην έκθεση ή ο κ. Marchionne προετοιμάζει κάτι διαφορετικό με εξίσου ισχυρό συμβολισμό.