
Εκτός της οικονομίας, μεγάλο θέμα και το μεταναστευτικό, δηλώνει η Ρηγίλλης
Η ΝΔ θα παρέχει τη συναίνεσή της στην κυβέρνηση στο θέμα της οικονομίας, αλλά όχι άνευ όρων. «Εκτός της οικονομίας, υπάρχουν και άλλα μεγάλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό» διαμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Π.Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση του Αντ.Σαμαρά με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση.
2
Η ΝΔ θα παρέχει τη συναίνεσήτης στην κυβέρνηση στο θέμα της οικονομίας, αλλά όχι άνευ όρων. «Εκτός της οικονομίας, υπάρχουν και άλλα μεγάλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό» διαμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Π.Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αντ.Σαμαρά με τον υπουργόΕσωτερικώνΓ.Ραγκούση.
Το ραντεβούτου Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εσωτερικών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, είχε «κλειστεί» στη διάρκεια τηςκατ ιδίανσυνάντησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο.
Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, είναιη οικονομία μείζον θέμα, αλλά υπάρχουν κι άλλα μεγάλης σημασίας, όπως το μεταναστευτικό, ο «Καλλικράτης» και το εκλογικό σύστημα.
Ειδικότερα,για το μεταναστευτικό, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για ρυθμίσεις, που αποτελούν το «χαλαρότερο κατώφλι στην ΕΕ». Ζήτησε, δε, σοβαρότερες και αυστηρότερες προϋποθέσεις και να ακολουθηθεί ο ορθός δρόμος, τον οποίο υιοθέτησαν και άλλες χώρες της ΕΕ για να λύσουν αυτό το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026
- Ποιοι κωδικοί στο Ε2 μηδενίζουν τον φόρο από ενοίκια
- Δεν αλλάζει το φορμάτ της Euroleague – Παραμένουν 20 ομάδες
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Βρέθηκαν «ξενώνες» και εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
