
Αντιδρά η ΑΔΕΔΥ στο πάγωμα μισθών και καλεί στην απεργία της 10ης Φεβρουαρίου
Την έντονη αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προκάλεσε η ανακοίνωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι για φέτος δεν θα δοθούν αυξήσεις, πέραν της μισθολογικής ωρίμανσης όχι μόνο στο κεντρικό Δημόσιο, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
2
Την έντονη αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προκάλεσε η ανακοίνωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι για φέτος δεν θα δοθούν αυξήσεις, πέραν της μισθολογικής ωρίμανσης όχι μόνο στο κεντρικό Δημόσιο, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Με δήλωση του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος τόνισε ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν «επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις μας. Γιαυτό άλλωστε αποφασίστηκε και η 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Φλεβάρη».
«Τα μέτρα, δεν θα είναι τα τελευταία και ως εκ τούτου και για αυτά, αλλά και για τη συνέχειά τους, η συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις της επόμενης Τετάρτης είναι καθοριστική για τις εξελίξεις. Ο λόγος τώρα είναι στους εργαζόμενους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο προϋπολογισμός της ΕΕ για την έρευνα πρέπει να είναι ανθεκτικός στις κρίσεις, λένε οι περιφέρειες
- Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίζονται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 54χρονου
- Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου που πυροβόλησε γυναίκα
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Έπρεπε να τον είχα κλοτσήσει πιο δυνατά. Το άξιζε – Αμετανόητος αντιφασίστας, ο θρύλος Καντονά στις Κάννες
- Αμηχανία και νεύρα από Μαρινάκη μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημητριάδης – «Βλέπω κάποιους ευαίσθητους να ενοχλούνται»

