Αύξηση πωλήσεων περιμένει η Porsche για το 2010
Μείωση εσόδων ανήγγειλε ότι αναμένει η Porsche AG για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται να αντικατοπτριστεί και στις πωλήσεις της φίρμας οι οποίες εκτιμά ότι θα παρουσιάσουν βελτίωση για το σύνολο του έτους σε σχέση με πέρυσι.
Αναλυτικότερα, η Porsche AG αναμένεται να καταγράψει μείωση εσόδων κατά 3,3% στα 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ για την περίοδο Αυγούστου- Ιανουαρίου από 3 δισεκατομμύρια ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.
Παρά τα οριακά αρνητικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους η Porsche AG εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι οι επιδόσεις της ως το τέλος του έτους σε όρους πωλήσεων θα ξεπεράσουν τις 75.238 μονάδες του προηγούμενου οικονομικού έτους.
- Πώς ήταν ο καιρός την 25η Μαρτίου 1821 – Τι έδειξε η έρευνα του Θοδωρή Κολυδά
- «Οι καλύτεροι» του βελγικού πρωταθλήματος Καρέτσας και Τζόλης»
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
