
Η οργάνωση «6 Δεκέμβρη» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο υπουργείο Τύπου
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «6 Δεκέμβρη» -ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση εναντίον της Γενικής Γραμματείας Τύπου, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.
2
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «6 Δεκέμβρη» -ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση εναντίον της Γενικής Γραμματείας Τύπου, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.
Αγνωστος τηλεφώνησε το απόγευμα της Πέμπτης στη zougla.gr και περιέγραψε το σημείο όπου βρίσκονταν η πολυσέλιδη προκήρυξη, σε ερειπωμένο σπίτι στην οδό Μαυρομιχάλη, με την οποία η οργάνωση αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση.
Στην προκήρυξη η οργάνωση καταφέρεται εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και διατυπώνει απειλές ενάντια σε δημόσια πρόσωπα.
Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει την προκήρυξη με σοβαρότητα δεν είναι όμως σε θέση να πει ακόμη εάν πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, ή για κάποια που έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν με διαφορετικό όνομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές