Την εκλογή νέου ΔΣ με 13 μέλη θα προτείνει στους μετόχους η διοίκηση της Εθνικής
Την αύξηση των μελών του ΔΣ στα δεκατρία αποφάσισε να προτείνει το ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας προς τη γενική συνέλευση των μετόχων της 14ης-1-2010, ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων.
2
Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, με δεκατρία μέλη, αποφάσισε να προτείνει το ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της τράπεζας της 14ης-1-2010, ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων και στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης και εύρυθμης λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο τελευταίο, προτείνεται να συμμετέχουν, πέραν των υφιστάμενων επτά μελών, που εξέφρασαν την επιθυμία να είναι εκ νέου υποψήφιοι, ήτοι των κ. Βασιλείου Ράπανου, Απόστολου Ταμβακάκη, Ιωάννη Γιαννίδη, Ιωάννη Παναγόπουλου, Αλέξανδρου Σταύρου, Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητου, Στέφανου Βαβαλίδη, και πέντε νέα μέλη, ήτοι οι κυρίες Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου – Μπενοπούλου, Μαρία Σκλαβενίτη, και οι κ.κ. Γεώργιος Ζανιάς, Βασίλειος Κωνσταντακόπουλος, Πέτρος Σαμπατακάκης.
Σημειώνεται ότι το δέκατο τρίτο μέλος ορίζεται ως εκπρόσωπος του δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
