Κατά παραγγελία η παραγωγή του Audi e-tron που θα ξεκινήσει το 2012
Μόλις χίλιες μονάδες θα μετρήσει η παραγωγή του οικολογικού supercar e-tron που η Audi παρουσίασε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο και προτίθεται να λανσάρει από το 2012.
Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Audi το σκεπτικό παραγωγής του αμιγώς ηλεκτροκίνητου supercar με την ισχύ των 313 ίππων και την θηριώδη ροπή των 4.500 Nm, προϋποθέτει την κατασκευή, κατόπιν παραγγελίας, με υποψήφιους αγοραστές όσους θα προτιμήσουν μια οικολογική εκδοχή του R8 στο οποίο και βασίζεται.
Όσον αφορά την τιμή, μπορεί το e-tron να διαχώρισε την θέση του από το R8 με τον οικολογικό του χαρακτήρα καθώς εξοπλίζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε τροχό- όμως δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν οι υποψήφιοι αγοραστές του.
Ωστόσο, οι επιδόσεις του οικολογικού μοντέλου θα τους ανταμείψουν, καθώς σύμφωνα με την Audi, το e-tron συνδυάζοντας τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες με μπαταρίες ιόντων λιθίου παρέχει αυτονομία 248 χλμ. ενώ επιταχύνει από 0-100χλμ σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα, μέγεθος που δεν απέχει από το αντίστοιχο του R8.
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ): Πήρε το «θρίλερ» και το Σούπερ Καπ
- Γερμανία: Ο πρόεδρος Σταϊνμάγερ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι καθιστούν τον κόσμο «άντρο ληστών»
- Πάτρα: Νέες σοκαριστικές εικόνες από την άγρια συμπλοκή με θύμα τον 30χρονο – Η στιγμή που βγαίνει το μαχαίρι
- Καρδίτσα – Σπάρτακ Σουμπότιτσα 84-75: Ιστορική ευρωπαϊκή πρόκριση των Θεσσαλών στους«16» του BCL
- Συνελήφθησαν ο «Δρακουμέλ» και ο «Καπιμπάρα» για τη ληστεία των έργων Ματίς και Πορτινάρι στο Σάο Πάολο
- Από τον Χάρι Χουντίνι στον Χάρι Πότερ – Πώς οι μάγοι παραμένουν επίκαιροι στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

