Συναυλία των Locomondo στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Με μία συναυλία θα ξεκινήσει το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στις 13 Νοεμβρίου οι Locomondo θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αποθήκη Γ, ενώ θα ακολουθήσει dj set με το σκηνοθέτη του Soul Kitchen, Φατίχ Ακίν.
91
Με μία συναυλία θα ξεκινήσει το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στις 13 Νοεμβρίου οι Locomondo θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αποθήκη Γ, ενώ θα ακολουθήσει dj set με το σκηνοθέτη του Soul Kitchen, Φατίχ Ακίν.
Η συναυλία των Locomondo θα ακολουθήσει μετά την προβολή της ταινίας Soul Kitchen του τουρκό-γερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν, που συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Στο soundtrack της ταινίας περιλαμβάνεται η ρέγγε διασκευή που έκαναν οι Locomondo στο τραγούδι «Φραγκοσυριανή» του Μάρκου Βαμβακάρη στον δίσκο τους με τίτλο «12 μέρες στη Jamaica».
Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει dj set με τον Φατίχ Ακίν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επί 25 χρόνια υπεύθυνη κάστινγκ των ταινιών του Τζέιμς Μποντ δεν θέλει να αλλάξει η «συνταγή»
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442