Προς το παρόν… Γλυφάδα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Στη λύση της Γλυφάδας κατέφυγε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την έδρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, αφού τα σχέδια για το γήπεδο στο Χολαργό ναυάγησαν, λόγω των απαιτήσεων του Δήμου.
89
Στη λύση της Γλυφάδας κατέφυγε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την έδρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, αφού τα σχέδια για το γήπεδο στο Χολαργό ναυάγησαν, λόγω των απαιτήσεων του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Χολαργού ζητούσε από το «τριφύλλι» να καλύψει οικονομικά, τυχόν έξοδα από ζημιές όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην γύρω περιοχή. Η διοίκηση της ομάδας δεν δέχτηκε το αίτημα αυτό, και έτσι κατέφυγε στην λύση της Γλυφάδας, τουλάχιστον για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αρη, το Σάββατο.
Δεν είναι ακόμα σαφές αν η ομάδα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό της Γλυφάδας, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο είναι αρκετά απομονωμένο από το κέντρο. Ο παράγοντας αυτός, ασφαλώς θα επηρεάσει την προσέλευση των φιλάθλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γεραπετρίτης για επαναπατρισμούς: Ήταν η δυσκολότερη επιχείρηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Δοκιμαστικές πτήσεις αεροσκαφών στην Αττική για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
- «Ανίκανοι για δράση οι ηγέτες της ΕΕ παρά τους πολέμους τόσο κοντά στην πατρίδα τους»
- Αφθώδης πυρετός: Αυστηρά μέτρα απολύμανσης στο λιμάνι και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για τον αφθώδη πυρετό
- Σε εξέλιξη κρίσιμη συνάντηση Χαρίτση – Σακελλαρίδη για το μέλλον της Νέας Αριστεράς
- Καύσιμα: Ποιοι Ευρωπαίοι μειώνουν τους φόρους – Ανάχωμα στην ενεργειακή κρίση

