Πεδίο μάχης το Παγκράτι από συμπλοκή «αιωνίων» οπαδών
Συμπλοκή περίπου 200 οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, στο ύψος της οδού Ευτυχίδου, στο Παγκράτι. Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια κατευθύνονταν προς το γήπεδο του ΜΕΤΣ για τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ της ομάδας τους και του ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήταν συγκεντρωμένοι στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας.
- Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 σετ του Παναθηναϊκού
105
Συμπλοκή περίπου 200 οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, στο ύψος της οδού Ευτυχίδου, στο Παγκράτι.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια κατευθύνονταν προς το γήπεδο του ΜΕΤΣ για τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ της ομάδας τους και του ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήταν συγκεντρωμένοι στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας.
Για λίγη ώρα η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων με βεγγαλικά. Τα επεισόδια έληξαν γρήγορα με την επέμβαση της Αστυνομίας και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συνέχισαν μέχρι το γήπεδο, χωρίς άλλα απρόοπτα.
Η μία εκδοχή αναφέρει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχθηκαν επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και η άλλη ότι στον δρόμο τους για το γήπεδο επιτέθηκαν στον σύνδεσμο των «ερυθρολεύκων».
Προανάκριση για τα επεισόδια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκαριόλο: «Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αδικηθήκαμε με καθοριστικό τρόπο»
- Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού στη Βέροια – «Το κινητό της 24χρονης ίσως δείξει τους δράστες»
- Ντόρσεϊ: «Έχουμε παίξει 7 ματς σε 14 ημέρες – Παίρνω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»
- Κώστας Κοσμίδης: Και δεύτερη ΕΔΕ για τον θάνατο του μοντέρ του Mega
- Ολέθριο kiss cam: «Με κορόιδεψε, με κατέστρεψε» λέει η γυναίκα του σκανδάλου των Coldplay
- UEFA Ranking: Πως μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί στη 10η θέση με την ΑΕΚ και τι σημαίνει

