
Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε η τραγουδίστρια Σ.Παπάζογλου
Η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου δέχθηκε την Πέμπτη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο σταθμό του μετρό Κατεχάκη, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας. Η κ. Παπάζογλου είναι καλά στην υγεία της. Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή αρνείται τις κατηγορίες.
91
Η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου δέχθηκε την Πέμπτη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο σταθμό του μετρό Κατεχάκη, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας. Η κ. Παπάζογλου είναι καλά στην υγεία της. Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή αρνείται τις κατηγορίες.
Μέλη της οργάνωσης μοίραζαν έξω από το σταθμό του μετρό φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλει η Σ.Παπάζογλου. Όταν εκείνη πέταξε το φυλλάδιο που της δόθηκε σε παρακείμενο κάδο, κάποια από τα μέλη που την είδαν εξαγριώθηκαν, της επιτέθηκαν φραστικά, ενώ ένας από αυτούς της έριξε στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού.
Ο σταθμάρχης του μετρό ειδοποίησε τον αστυνομικό που εκτελούσε υπηρεσία εκεί αλλά όταν αυτός έφτασε στο σημείο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Η Σ.Παπάζογλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε για το σπίτι της.
Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τις κατηγορίες, αρνούμενη ότι μέλη της ευθύνονται για την επίθεση.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας για την αναζήτηση των ενόχων.
Τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή τους στην τραγουδίστρια εξέφρασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, καταγγέλλοντας το περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη



