
Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξέδωσε η Αυστραλία εν όψει εκλογών
Ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας εξέδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, λόγω των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και υπό το φόβο επεισοδίων στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
43
Ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας εξέδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, λόγω των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και υπό το φόβο επεισοδίων στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους Αυστραλούς πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι προσεκτικοί γιατί λόγω των εκλογών γίνονται πολιτικές συγκεντρώσεις.
«Σε κάποιες απ αυτές ενδέχεται να σημειωθούν βιαία επεισόδια και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να τις αποφεύγετε» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Στην ίδια ταξιδιωτική οδηγία γίνεται αναφορά στην παγκόσμια πανδημία της νέας γρίπης, στον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά και στην αντιμετώπιση των τουριστών, καθώς γίνεται λόγος για τσαντάκηδες και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη



