Θετικοί στον ιό της νέας γρίπης 33 ναυτικοί δόκιμοι
Αθήνα: Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας των 33 ναυτικών δοκίμων, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό της νέας γρίπης, ενώ βρίσκονταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς».
Αθήνα: Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας των 33 ναυτικών δοκίμων, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό της νέας γρίπης, ενώ βρίσκονταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ, η κλινική τους εικόνα -νοσηλεύονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης- βελτιώνεται.
Στους υπόλοιπους δόκιμους και το πλήρωμα χορηγείται προληπτική φαρμακευτική αγωγή σύμφωνα με τις οδηγίες του ΓΕΝ/ Διεύθυνση Υγειονομικού και του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δεδομένης της συμπλήρωσης των απαιτούμενων ωρών εκπαίδευσης, το «Προμηθεύς» θα επιστρέψει στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Τα νοσοκομεία και τα εργαστήρια αναφοράς στην Ελλάδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- Μητσοτάκης για θάνατο Παπαληγούρα – «Με θλίψη αποχαιρετώ έναν ευπατρίδη της πολιτικής»
- Η Ιαπωνία καταργεί την ισοπαλία στο ποδόσφαιρο
- Μετρό: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4
- Ο Γιάννης Παναγόπουλος δίνει εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου Χρήματος
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων

