89

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΚ. Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ντένισον Κονσεϊσάο, η Ένωση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση και του 29άχρονου διεθνούς ακραίου, Θεόκλητου Καριπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΑΕΚ:

«Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς ακραίου, Θεόκλητου Καριπίδη για ένα χρόνο. Το βιογραφικό του: Ημερ. Γεν.:18/1/1980 Ύψος: 2.00 Θέση: ακραίος Προηγούμενες ομάδες: 1997-03 Ηρακλής, 2003-04 Σίσλεϊ Τρεβίζο (Α1 ΙΤΑ), 2004-05 Ανκόνα (Α2 ΙΤΑ), 2005-06 Βερόνα (Α1 ΙΤΑ), Μπασάνο (Α2 ΙΤΑ), 2006-07 Κοριλιάνο (Α2 ΙΤΑ), 2007-08 ΠΑΟΚ, 2008-09 Ολυμπιακός».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Καριπίδης τόνισε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξαν το στήσιμο της ΑΕΚ και η παρουσία του Αρσενιάδη στην τεχνική ηγεσία, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καριπίδη:

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να διαλέξεις την ΑΕΚ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το στήσιμο της ΑΕΚ. Πιστεύω πολύ στους παίκτες, στη χημεία της ομάδας, καθώς και στον δικό ρόλο σε αυτή. Εύχομαι να είμαστε γεροί ως το τέλος της σεζόν και να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την ΑΕΚ σε υψηλό επίπεδο».

Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει φέτος η ΑΕΚ;

«Επιτυχία θα είναι η είσοδος της ομάδας στην οκτάδα. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο».

Στο τιμόνι της ΑΕΚ βρίσκεται ο Κώστας Αρσενιάδης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Επαιξε αυτό ρόλο στην απόφασή σου να φορέσεις τα κιτρινόμαυρα;

«Βέβαια κι έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μεταξύ μας υπάρχει αλληλοεκτίμηση και ξέρω ότι με υπολογίζει σαν παίκτη. Είναι κίνητρο για μένα να πηγαίνω κάπου όπου ξέρω ότι με θέλουν πολύ. Αυτό το έχω σαν αρχή στην καριέρα μου κι ήταν κι ένας λόγος που αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ. Είναι απαραίτητο συστατικό για μια καλή συνεργασία».

Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Η έννοια της ΑΕΚ είναι για μένα συνυφασμένη με αυτή του κόσμου της ομάδας. Προσωπικά, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δεν θα πάψω στιγμή να προσπαθώ για το καλό της ομάδας. Πιστεύω ότι δεν είναι καλό να υπόσχεσαι επιτυχίες, αλλά να προσπαθείς για αυτές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr