89

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά την έλευση του Στέλιου Καζάζη, στον Παναθηναϊκό. Ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου αποδέχτηκε την πρόταση για μείωση των αποδοχών του, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στους «πράσινους», ενώ οι Ψάρρας, Λάππας και Χατζηαντωνίου ανανέωσαν την συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

Οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονταν από τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αλέκο Λεώνη, ωστόσο ο νέος προπονητής των πρασίνων, Στέλιος Καζάζης, υπολογίζει σε αυτούς και ζήτησε από την διοίκηση την παραμονή τους.

Όσον αφορά στους ξένους, ο Γκιγιόμ Σαμικά έχει αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η τυπική υπογραφή των νέων συμβολαίων.

Ο Πάβελ Ζαγκούμνι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του «τριφυλλιού», ωστόσο είναι πολύ πιθανό να είναι θετική η απάντηση, παρά την σημαντική μείωση των αποδοχών του. Στην περίπτωση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο την παραμονή του Κολομβιανού άσου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

«Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Παπαδημητρίου. Ο Έλληνας διεθνής λίμπερο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τριφύλλι».

«Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πασαδόρο Σάκη Ψάρρα, τον ακραίο Ηλία Λάππα και τον κεντρικό Άκη Χατζηαντωνίου. Ο Έλληνας πασαδόρος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, ενώ Λάππας και Χατζηαντωνίου συμφώνησαν για ένα έτος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr