Ένα βήμα πριν τη συμφωνία συγχώνευσης η On Telecoms με την Vivodi
Ένα βήμα πριν να κλείσουν τη συμφωνία συγχώνευσης φέρονται να βρίσκονται οι On Telecoms και Vivodi. Στο νέο σχήμα με 150.000 συνδρομητές περίπου, οι μέτοχοι της On θα ελέγχουν το 80% και της Vivodi το υπόλοιπο 20%.
27
Πολύ κοντά σε συμφωνία συγχώνευσης φέρονται να είναι οι διοικήσεις των εταιρειών τηλεπικοινωνιών On Telecoms και Vivodi.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο σχήμα οι μέτοχοι της On θα ελέγχουν το 80% και της Vivodi το υπόλοιπο 20%.
Η εταιρεία που θα προκύψει από την ενδεχόμενη συγχώνευση θα έχει 150.000 συνδρομητές περίπου και θα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της ελληνικής αγοράς.
Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είχε ανακοινωθεί η συμφωνία για την εξαγορά των εταιρειών Νet Οne και Αlgonet από την Οn Τelecoms, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει.
Το 2008, η On (106.000 συνδέσεις LLU) είχε τζίρο 42,5 εκατ. ευρώ, ζημίες προ φόρων 42,5 εκατ. ευρώ και υποχρεώσεις ύψους 110 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών της Vivodi (33.000 συνδέσεις LLU) διαμορφώθηκε στα 37,8 εκατ. ευρώ, οι ζημίες προ φόρων τα 8,5 εκατ. ευρώ και υποχρεώσεις 113 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σενάρια διαχείρισης του ηφαιστειακού κινδύνου από ενδεχόμενο τσουνάμι – Πόσο ασφαλής είναι η καλντέρα της Σαντορίνης
- Greece: Winter Sales Bring Extended Sunday Shopping Hours
- Το καλοσυνάτο αδεσποτάκι κουταβάκι Πίξι αναζητά τον άνθρωπό του
- «Δε μας επιτρέπεται να γερνάμε» – Το μοντέλο των 80s, Κιμ Αλέξις, μιλάει στα 64 της για την «καταπίεση της ομορφιάς»
- Ηχητικές παρωπίδες στο γραφείο: Να φοράει κανείς ακουστικά στη δουλειά ή να μη φοράει;
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου

