
Διαπραγματεύσεις με την Κομισιόν για την εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης
Σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τις ελληνικές αρχές για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης, βρίσκονται οι υπηρεσίες της Κομισιόν, δήλωσε η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Βλ.Σπίντλα. Ωστόσο μέχρι στιγμής η Επιτροπή δεν έχει λάβει κάποιο σχέδιο από την Ελλάδα.
93
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τις ελληνικές αρχές για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης, δήλωσε την Πέμπτη από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του αρμόδιου για την απασχόληση επιτρόπου Βλαντιμίρ Σπίντλα.
Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, η Σαντάλ Χιούζ, εκπρόσωπος του Β.Σπίντλα, είπε ότι για το θέμα αυτό έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και αφού επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής η Επιτροπή δεν έχει λάβει κάποιο σχέδιο από την Ελλάδα, εξέφρασε την ελπίδα πως αυτό θα συμβεί σύντομα, ώστε η χώρα μας να συμμορφωθεί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
- Ολυμπιακός – Μονακό 91-70: Σαρωτικός με «20άρα» του Βεζένκοφ, έκανε το πρώτο βήμα για το F-4!