Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, λέει ο πρωθυπουργός αναγνωρίζοντας τη δυσαρέσκεια
To εκλογικό αποτέλεσμα ασφαλώς δεν μας ικανοποιεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ επέλεξε την αποχή για να στείλει το μήνυμά του. Ο Κ.Καραμανλής επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει στο δρόμο της υπευθυνότητας έναντι της υποσχεσιολογίας που επιλέγει η αντιπολίτευση.
30
To εκλογικό αποτέλεσμα ασφαλώς δεν μας ικανοποιεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ επέλεξε την αποχή για να στείλει το μήνυμά του.
Ο Κ.Καραμανλής τόνισε ιδιαίτερα το ποσοστό της αποχής ως τρόπο έκφρασης της δυσαρέσκειας των ψηφοφόρων, λέγοντας ότι οι πολίτες απαιτούν την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη ΝΔ, αλλά και όσους είναι «ψυχικά δεμένοι» με την κυβέρνηση έστω και αν επέλεξαν άλλα κόμματα ή την αποχή.
Παράλληλα, αναγνώρισε ότι οι πολίτες ενοχλήθηκαν από συγκεκριμένες συμπεριφορές στελεχών, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι ίδιοι αναγνωρίζουν την υπευθυνότητα με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση τα προβλήματα του τόπου.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τους στόχους της κυβέρνησης για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση, στόχοι που ισχύουν και τώρα όπως και πριν το μήνυμα της ευρωκάλπης.
Τέλος, επανέλαβε το δίλημμα «υπευθυνότητα ή λαϊκισμός», ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος επιλέγει την υπεθυνότητα, ώστε η χώρα να βγει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την οικονομική κρίση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς