Ηθική ικανοποίηση του Ολυμπιακού για την κλήση του Παναθηναϊκού από την ΕΦΙΠ
Την ηθική ικανοποίησή του εξέφρασε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά για την κλήση ενώπιον της ΕΦΙΠ ολόκληρου του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τις φανέλες με το σύνθημα «ΤΣΟ και ΛΟ» που φορούσαν οι «πράσινες» στον 3ο τελικό της Α1. Για «χυδαιότητα» κάνουν λόγο οι «ερυθρόλευκοι».
102
Την ηθική ικανοποίησή του εξέφρασε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακούμε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά για την κλήση ενώπιον της ΕΦΙΠ ολόκληρου του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τις φανέλες με το σύνθημα «ΤΣΟ και ΛΟ» που φορούσαν οι «πράσινες» στον 3ο τελικό της Α1.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η κλήση των παικτριών της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, των προπονητών, του προέδρου και του εφόρου του τμήματος, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) Γιώργο Λενό, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε αυτεπάγγελτα, δείχνει ότι στον αθλητισμό μας υπάρχουν ευτυχώς ακόμη άνθρωποι που διαχωρίζουν το φίλαθλο πνεύμα από τη χυδαιότητα και δεν κλείνουν τα μάτια στο γνωστό πλέον στο πανελλήνιο ΤΣΟ και ΛΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»

