Ο Σινγκ επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ινδικού κόμματος του Κογκρέσου
Το κόμμα του Κογκρέσου στην Ινδία εξέλεξε ομόφωνα τον Μανμοχάν Σινγκ ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανοίγοντας το δρόμο για την πρωθυπουργία της χώρας. Στην ομιλία του ο Σινγκ τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στην οικονομία.
38
Το κόμμα του Κογκρέσου στην Ινδία εξέλεξε ομόφωνα τον Μανμοχάν Σινγκ ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανοίγοντας το δρόμο για την πρωθυπουργία της χώρας.
Η πρόεδρος του κόμματος Σόνια Γκάντι πρότεινε τον Σινγκ και η υποψηφιότητά του έγινε αποδεκτή από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος.
Η Γκάντι τόνισε πως ο Σινγκ θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, μετά τη θριαμβευτική νίκη του κόμματος στις εκλογές.
Στην ομιλία του ο Σινγκ τόνισε ότι προτεραιότητά του θα αποτελέσει η οικονομία, καθώς και η Ινδία έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. «Αυτό θα πρέπει να το ανατρέψουμε» δήλωσε.
Η είδηση της εκλογής του Σινγκ έφερε ήδη ανάταση στο ινδικό χρηματιστήριο, το οποίο είχε άνοδο 2%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία
- Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουάλτς αποφάσισε να αναπτύξει την Εθνοφρουρά [βίντεο]
- Μοσχάτο: Φωτιά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού
- Τουρκία: Το φιλοκουρδικό κόμμα DEM ζητά να σταματήσει η πολιορκία του Κομπάνι από τις συριακές δυνάμεις
- Νίκολιτς: «Πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πιστεύω θα έχουμε πάρει αμυντικό χαφ»

