
«Θα γίνω ο νέος Ζιντάν» είπε ο Ντιέγκο και παραδέχθηκε τη συμφωνία με τη Γιουβέντους
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ντιέγκο από τη Βέρντερ στη Γιουβέντους και ο βραζιλιάνος διεθνής έκανε δηλώσεις για τη νέα πρόκληση της καριέρας του τονίζοντας ότι «έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Θέλω πολύ να παίξω με τη φανέλα της Γιούβε, ήταν πάντα όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ιταλία»
89
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ντιέγκο από τη Βέρντερ στη Γιουβέντους και ο βραζιλιάνος διεθνής έκανε δηλώσεις στην Gazzetta dello Sport για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.
«Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Θέλω πολύ να παίξω με τη φανέλα της Γιούβε, ήταν πάντα όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ιταλία. Πιστεύω ότι η Serie A είναι το πιο όμορφο και πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους μου έχει δείξει πόσο πολύ με θέλει.
»Υπάρχουν πολλά αστέρια που έχουν περάσει από την Ιταλία. Ο Ζιντάν ήταν το ίνδαλμα μου και τον έβλεπα στην τηλεόραση. Είναι Γάλλος, αλλά με βραζιλιάνικα πόδια.
»Είμαι συνηθισμένος στο να πάιζω υπό πίεση, δε φοβάμαι την πίεση του Καμπιονάτο. Αγωνίζομαι στη Σελεσάο από τότε που ήμουν 19 και είναι μεγάλο δράμα το να χάνεις».
Ο Ντιέγκο έχει έναν μικροτραυματσισμό αυτή τη στιγμή, που όμως δε θα του στερήσει τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Λεβερκούζεν. Στον τελικό του UEFA δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.
«Είχα ένα μυικό πρόβλημα, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι τιμωρημένος για το UEFA κόντρα στη Σαχτάρ, αλλά θα είμαι στη διάθεση του προπονητή για τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Οι φωτογραφίες από το baby shower πριν γεννηθεί η κόρη της
- Ζημιές προκλήθηκαν σε υπηρεσιακό όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως καταγγέλλει ο Δήμος Αθηναίων
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού για την τραγική απώλεια της υπαλλήλου
- Τραμπ: Δασμοί, Βενεζουέλα, Ιράν – Τα ύποπτα στοιχήματα στις αγορές πριν από κρίσιμες ανακοινώσεις
- Ξεκίνησε η νέα λεωφορειακή γραμμή Ζηρίνειο-Σκάλα Ωρωπού
- Τηλεργασία μία ημέρα την εβδομάδα



