102

Με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, η Λάρισα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, που τη φέρνει αντιμέτωπη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:15).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, αλλά είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φωτάκη και τον τραυματία Κυριακίδη, που υποφέρει από ισχυαλγία.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Κώτσιος, Ααράμπ, Φεράρι, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βέμπερ, Μπουκουβάλας, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Κυριάκος, Βλασόπουλος, Ιλιτς, Μετίν, Γκουέλα, Γιαννακόπουλος, Πάρα, Τσίγκας και Ζουράφσκι.

Αναφορικά με τα πλάνα του τεχνικού της Λάρισας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Κοτσόλης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Νταμπίζας, Κώτσιος στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Βέμπερ και αριστερά ο Βενετίδης.

Στην μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Σαρμιέντο και Ιγκλέσιας, ο Τουμέρ θα παίξει αριστερά, ο Γιαννακόπουλος δεξιά και ο Ιλιτς θα κινείται πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Ματσέι Ζουράφσκι.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ουζουνίδη είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Κώτσιος, Ααράμπ, Φεράρι, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βέμπερ, Μπουκουβάλας, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Κυριάκος, Βλασόπουλος, Ίλιτς, Μετίν, Γκουέλα, Γιαννακόπουλος, Πάρα, Τσίγκας, Ζουράφσκι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ