Το διήμερο 25-26 Μαΐου πραγματοποιείται το συνέδριο του Economist
Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 25 και 26 Μαΐου στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει το Economist και ο Hazlis & Rivas. Παρεμβάσεις αναμένονται από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο της Κύπρου και τον σύμβουλο του Μπ.Ομπάμα Δρ Φέλντστάιν.
30
Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 25 και 26 Μαΐου στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει το Economist και οHazlis & Rivas.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η φετινή Στρογγυλή Τράπεζα του Economist με την κυβέρνηση τηςΕλλάδας επικεντρώνεται στις ιδιαίτερες οικονομικές συγκυρίες και δίνει έμφαση στις οδούς της παγκόσμιας ανάκαμψης.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ο Δρ Μάρτιν Φέλτνστάιν, μέλος της Επιτροπής Σοφών και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα.
Επίσης, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσουν για τις προτεραιότητες στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας.
Ομιλίες αναμένονται επίσης από τον υπουργό Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου, Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη, Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκη, Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη, Πολιτισμού Αντ.Σαμαράς και Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Μαρκόπουλο.
Το Κυπριακό θα συζητηθεί αναλυτικά με συμμετοχή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και του Αλεξάντερ Ντάουνερ ειδικού Συμβούλου του ΟΗΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά

