89

Μπορεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Κωστένογλου, τόνισε πως ο σύλλογος της Τρίπολης περιμένει μέχρι την Τρίτη την απάντηση του Μαροκινού αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

«Ήθελα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την επόμενη χρονιά και για τον λόγο αυτό, χρησιμοποίησα αρκετά νέα πρόσωπα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Την επόμενη χρονιά κάποια παιδιά θα βρίσκονται σε άλλη ομάδα.

» Θέλω να ευχαριστήσω τα αφεντικά της ΠΑΕ, αν και δεν βρίσκονταν στην Τρίπολη σήμερα. Ευχαριστώ τον κόσμο, τον συνεργάτη μου Μάκη Χάβο και τους γυμναστές Στάικο και Ρούμπη.

» Για τον Ζαϊρί, περιμένουμε απάντηση μέχρι την Τρίτη, ενώ δεν χρησιμοποίησα τον Φιλόμενο γιατί ήταν τελείως αρνητικός» είπε ο 40άχρονος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Γιώτης Σταματόπουλος ήταν εμφανώς συγκινημένος που αποχαιρετά τον Πανιώνιο.

«Θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε πολλά προβλήματα πριν τον αγώνα. Είχαμε μείνει με 16 ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε γκολ και θέαμα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου που ήρθε στην Τρίπολη.

» Συγχαρητήρια στον Κωστένογλου για τη δουλειά που κάνει στον Αστέρα. Το ίδιο θέλω να πω και για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους συνεργάτες μου στον Πανιώνιο.

» Έχω αναγνωρίσει τα λάθη που έχω κάνει, όμως και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, πέραν των αγωνιστικών, που φεύγω από την ομάδα» τόνισε ο Σταματόπουλος.

Σε ερώτηση για την δική του επόμενη μέρα, σημείωσε:

«Ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός να πάρω τη σωστή απόφαση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr