Κλείνουν ραντεβού για τον τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Τα «εισιτήρια» για τον τελικό του πρωτα-θλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών, θα επιχειρήσουν να σφραγίσουν την Τρίτη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη (16:30) την ΕΑ Πατρών και με νίκη θα φτάσουν τις τρεις που ισοδυναμούν με πρόκριση στον τελικό, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση των «πρασίνων», οι οποίοι στις 19:00 φιλοξενούν τον Ηρακλή.
26
Τα «εισιτήρια» για τον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών, θα επιχειρήσουν να σφραγίσουν την Τρίτη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη (16:30) την ΕΑ Πατρών και με νίκη θα φτάσουν τις τρεις που ισοδυναμούν με πρόκριση στον τελικό, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση των «πρασίνων», οι οποίοι στις 19:00 φιλοξενούν τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, έχοντας πολύ μεγάλο πλεονέκτημα μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας μέσα στη Μίκρα.
Το πρόγραμμα:
Γηπ. Ρέντη 16.30 (Νovasports1): Ολυμπιακός-ΕΑΠ (Ρουσάκης-Ονόπας)
Γηπ. Γλυφάδας 19.00 (Νovasports1): Παναθηναϊκός-Ηρακλής (Λέκκας-Βαρθαλίτης)
Στην περίπτωση που χρειαστούν και τέταρτοι αγώνες, αυτοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου σε Πάτρα και Μίκρα αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις
- Εφοδος του ελληνικού FBI στην επιχείρηση γνωστού γκαλερίστα
- CNBC: Δέκα επαγγέλματα που οι γυναίκες υπερτερούν έναντι των ανδρών
- Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φουρνιέ και χάνει Παναθηναϊκό
- Κώστας Νικούλι: Το bullying στο σχολείο, οι Αθώοι και στο βάθος η Επίδαυρος
- «Πυρά» κομμάτων για την αοριστολογία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου
