F1: Η McLaren ετοιμάζει νέο διαχύτη για το GP Κίνας
F1: Η McLaren ετοιμάζει νέο διαχύτη για το GP Κίνας
Μια σειρά από βελτιωμένα εξαρτήματα θα τοποθετήσει η McLaren στο μονοθέσιό της ενόψει του Grand Prix Κίνας για να πλησιάσει τον ανταγωνισμό – και πιστεύεται ότι ένα από αυτά είναι ο ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης δύο επιπέδων, ανάλογος των Brawn, Williams και Toyota.
Απομένει, βεβαίως, το συγκεκριμένο σχέδιο να κριθεί νόμιμο από το Παγκόσμιο συμβούλιο του Motorsport την προσεχή Μ. Τρίτη (14/04), έπειτα από την έγγραφη διαμαρτυρία τεσσάρων ομάδων (Ferrari, Renault, Red Bull και BMW Sauber) στα Grands Prix Αυστραλίας και Μαλαισίας.
Στην Κίνα θα εισάγουμε ορισμένα νέα εξαρτήματα στην ΜΡ4/24 και παρότι δεν περιμένουμε να αλλάξουν ριζικά την απόδοση του μονοθεσίου, θα μας ανεβάσουν λίγο πιο κοντά στην κορυφή σε σχέση με τους πρώτους δύο αγώνες είπε ο διευθυντής της McLaren, Martin Whitmarsh.
auto.in.gr
- Αναβάθμιση για το ελικοδρόμιο του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Μια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς στον Πειραιά
- Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα
- Κατερίνα Καινούργιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον τοκετό και η επιστροφή στην εκπομπή
- Stoiximan: «Πού ήσουν;»