Η N-trig «χαϊδεύει» το Nasdaq τo 2010
Στο χρηματιστήριο των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας φιλοδοξεί να μπει το 2010 η νεοσύστατη ισραηλινή εταιρεία Ν-trig με εισιτήριο μια συσκευή που κάνει τις οθόνες LCD στα notebook να... νιώθουν το χάδι
Στο χρηματιστήριο των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας φιλοδοξεί να μπει το 2010 η νεοσύστατη ισραηλινή εταιρεία Ν-trig με εισιτήριο μια συσκευή που κάνει τις οθόνες LCD στα notebook να… νιώθουν το χάδι του χρήστη.
Ωστόσο, εάν η οικονομική κρίση συνεχιστεί η N-trig θα χρειαστεί να απευθυνθεί εκ νέου στα ιδιωτικά κεφάλαια, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Amihai Ben-David, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters τη Δευτέρα.
Η N-trig έχει ήδη συγκεντρώσει ιδιωτικά κεφάλαια από εταιρείες επενδύσεων αλλά και τη Microsoft ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσει την τεχνολογία DuoSense. Χάρη σε αυτή, κατασκεύασε ένα πάνελ που τοποθετείται πάνω από οποιαδήποτε οθόνη LCD σε notebook ή tablet PC και την μετατρέπει σε οθόνη αφής. Η τεχνολογία της χρησιμοποιείται ήδη στα Dell Latitude XT και XT2 καθώς και στο HP TouchSmart και η δημοτικότητά της αυξήθηκε μετά την αδιαφιλονίκητη επιτυχία της τεχνολογίας αφής στο Apple iPhone.
Η συνεργασία που διατηρεί η N-trig με την Microsoft της εξασφαλίζει εγγενή υποστήριξη στα επερχόμενα Windows 7. Έτσι, ενώ σήμερα ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τον υπολογιστή του με ένα ή δύο δάκτυλα κυρίως για να κάνει ζουμ και περιστροφή, στα Windows 7 θα μπορεί να ενεργοποιεί πολύ περισσότερες λειτουργίες με όλα τα δάκτυλα.
- Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου και του πληθωρισμού
- Ο Εμμανουήλ Καραλής, η αγκαλιά με τον πατέρα του, ο Ντουμπλάντις και η κλήση του Μπούμπκα (pic, vids)
- Νέες απειλές Νετανιάχου: Θα χτυπήσουμε χιλιάδες στόχους στο Ιράν τις επόμενες ημέρες
- Ισραήλ: Σε ασφαλή τοποθεσία το Μεγάλο Χειρόγραφο του Ησαΐα λόγω της σύγκρουσης με το Ιράν
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»

