Αύξηση 21,4% στα κέρδη της Vivartia το 2008
Οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου Vivartia για το έτος 2008 ανήλθαν σε 1.437,2 εκατ. ευρώ έναντι 1.118,7 εκατ. ευρώ το 2007, σημειώνοντας αύξηση 28,5%. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας της χρήσης 2008, ανήλθαν σε 12,6 εκατ. ευρώ.
27
Οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου Vivartia για το έτος 2008 ανήλθαν σε 1.437,2 εκατ. ευρώ έναντι 1.118,7 εκατ. ευρώ το 2007, σημειώνοντας αύξηση 28,5%.
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 153,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 21,2%.
Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 37,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση -28,1%. Η μείωση οφείλεται στα αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα κυρίως λόγω των δανείων που αναλήφθηκαν για την εξαγορά των εταιρειών Nonnis, Everest και Olympic Catering αλλά και της ύπαρξης, κατά το 2007, έκτακτων χρηματοοικονομικών εσόδων.
Τέλος, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας της χρήσης 2008, ανήλθαν σε 12,6 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 21,4%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;

