Νέα άνοδος στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης την περασμένη εβδομάδα
Ανοδο της τάξης του 0,34% κατέγραψαν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δειγματοληψία του υπουργείου Ανάπτυξης. Στα 45,19 δολάρια το βαρέλι διαμορφώθηκε η τιμή του αργού πετρελαίου μπρεντ το ίδιο διάστημα.
103
Ανοδο της τάξης του 0,34% κατέγραψαν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δειγματοληψία του υπουργείου Ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της τιμής πώλησης της απλής απόλυβδης βενζίνης με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε περίπου 2.300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 13 Μαρτίου διαμορφώθηκε στα 0,883 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας άνοδο 0,34% σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 0,880 ευρώ ανά λίτρο.
Η διεθνής τιμή του αργού πετρελαίου μπρεντ την Παρασκευή 13 Μαρτίου διαμορφώθηκε στα 45,19 δολάρια ανά βαρέλι και η διεθνής τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης (Μεσογείου -PLATTS FOB MED) διαμορφώθηκε στα 422,75 δολάρια ανά μετρικό τόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς έχτισε την ηγεμονία της Viocalco ο Νίκος Στασινόπουλος
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ναν
- Αιτωλοακαρνανία: Ο καβγάς και το καρτέρι θανάτου – Φόβοι για βεντέτα μετά το φονικό
- Marseaux: Αποκάλυψε για τι μιλάει το «Χάνομαι»
- Αυστρία: Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε χιονοστιβάδες στις Άλπεις
- Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σάκκαρη στο Australian Open (2-0)
