F1: Τρεις απεργοσπάστες οδηγοί υπέγραψαν για τη νέα αγωνιστική άδεια!
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Grand Prix (GPDA) έχει ζητήσει από του πιλότους της F1 να μην υπογράψουν για την έκδοση της νέας τους αγωνιστικής άδειας (superlicance), εξαιτίας της νέας αύξησης της τιμής της από τη FIA, επιπρόσθετης της περσινής αύξησης που έφτασε το 500%! Παρόλα αυτά, υπάρχει η πληροφορία ότι τρεις οδηγοί έσπασαν τη συμφωνία, πλήρωσαν το αυξημένο ποσό και πήραν την άδεια!
Είναι άγνωστο ποιοι οδηγοί είναι αυτοί, όμως το κύρος του GPDA δέχεται άλλο ένα πλήγμα (έπειτα από την περσινή άρνηση ορισμένων οδηγών να πληρώσουν για την βελτίωση της ασφάλειας των σιρκουί και των μονοθεσίων) που θα στοιχίσει πολύ στη συζήτηση που πρόκειται να έχουν οι διοικητές του Συνδέσμου με τον πρόεδρο της FIA, Max Mosley, σχετικά με την αύξηση του κόστους της superlicance – παρότι αυτή έγινε με αποκλειστικά πληθωριστικό κριτήριο.
Σύμφωνα με τον Sebastien Vettel, οι διοικητές του GPDA διατίθενται να ανοίξουν διάλογο με τον Max Mosley για το θέμα, ενώ δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να απεργήσουν στο GP Αυστραλίας που ανοίγει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 στις 29 Μαρτίου 2009.
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της
- Οι υποψίες επιβεβαιώνονται – Η κλιματική αλλαγή επιταχύνθηκε κατά σχεδόν 2 φορές σε μια δεκαετία
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)

