Ο Σπ.Καπράλος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΕ αντί του Ισ.Κούβελου
Ο Σπύρος Καπράλος θα είναι τελικά υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως προέκυψε την Τρίτη από τη συνάντηση μεταξύ 17 Ομοσπονδιών. Ο πρόεδρος του ΧΑ θα διεκδικήσει το χρίσμα και όχι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας, Ισ.Κούβελος. Εφόσον εκλεγεί, θα αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου του Χρηματιστηρίου, λόγω του ασυμβίβαστου.
89
Ο Σπύρος Καπράλος θα είναι τελικά υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως προέκυψε από τη συνάντηση μεταξύ 17 Ομοσπονδιών.
Ο πρόεδρος της Χρηματιστηρίου Αθηνών θα διεκδικήσει τελικά το χρίσμα και όχι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος προφανώς προορίζεται για άλλη θέση (πιθανόν για πρόεδρος της Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων).
Οι εκπρόσωποι των 17 Ομοσπονδιών συζήτησαν το θέμα και αποφασίστηκε να δοθεί το χρίσμα στον κ. Καπράλο, ο οποίος εξελέγη εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.
Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Καπράλος θα αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς είναι ασυμβίβαστο να είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της ΕΟΕ (εφόσον βέβαια εκλεγεί).
Μάλιστα αναμένεται να εκδοθεί και μιαδιακήρυξη την οποία υπογράφουν οι 17 Ομοσπονδίες. Είναι πιθανόν να προστεθούν και άλλες δύο, στο «άρμα» του κ. Καπράλου.
Αυτό θα αποφασισθεί πάντως σε επόμενη συνάντηση των Ομοσπονδιών που έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη (4/2). Μετά από αυτές τις εξελίξεις πληθαίνουν οι φήμες ότι θα αποσυρθεί από υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΕ ο Μίνως Κυριακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας
