Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ αποδέχτηκαν τις προτάσεις του ΟΜΕΔ και έληξαν την κατάληψη
Έληξε η κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, με αίτημα την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν τις προτάσεις του ΟΜΕΔ για το ύψος των αυξήσεων, τις οποίες είχε δεχτεί και η διοίκηση της εταιρίας. Η νέα συλλογική σύμβαση θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.
93
Έληξε η κινητοποίηση των εργαζομένων στην Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, με αίτημα την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν τις προτάσεις του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) για το ύψος των αυξήσεων, τις οποίες είχε δεχτεί και η διοίκηση της εταιρίας.
Οι προβλεπόμενες αυξήσεις ανέρχονται σε 4,5% αναδρομικά για το 2008 και σε 3,5 % για το 2009.
Τις επόμενες ημέρες, η διοίκηση της εταιρίας θα εγκρίνει το σχέδιο της σύμβασης και αμέσως μετά τα δύο μέρη θα υπογράψουν τη νέα συλλογική σύμβαση.
Αναφερόμενος στη λήξη της κινητοποίησης των εργαζομένων της ΕΥΑΘ ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε: «η αποκατάσταση της ομαλότητας στη λειτουργία της ΕΥΑΘ υπηρετεί το κοινωνικό συμφέρον, τα συμφέροντα της ίδιας της επιχείρησης και κατ επέκταση, των εργαζομένων της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού


