30

Διατηρείται η γραφειοκρατία με τη νέα κοινή υπουργική απόφαση για την αντικατάσταση των ανελκυστήρων, εκτιμά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών.

Η Oμοσπονδία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι έπεσε στο κενό η πολύμηνη συνεργασία της με το υπουργείο Ανάπτυξης για τη δημιουργία μιας κοινής υπουργικής απόφασης, που θα απάλλασε τους εμπλεκόμενους από τη γάγγραινα της γραφειοκρατίας, θα επέτρεπε την ελεύθερη διακίνηση του πιστοποιημένου προϊόντος και θα τερμάτιζε τη δυνατότητα διαπλοκής και διαφθοράς.

Η Ομοσπονδία δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί μια κοινή υπουργική απόφαση η οποία θα διευκολύνει ουσιαστικά όλους τους εμπλεκόμενους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ