
Νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και… αντεπίθεση ζήτησε ο Τεν Κάτε
Στο τραπέζι που παρέθεσε την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, λέγοντας τους ότι είναι «ώρα να πατήσουμε... γκάζι και να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την ανατροπή». Νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ζήτησε και ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πατέρας.
- Νέο πρόστιμο
89
Στο τραπέζι που παρέθεσε την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, λέγοντας τους ότι είναι «ώρα να πατήσουμε… γκάζι». Νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ζήτησε και ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πατέρας.
Το δείπνο έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, μέσα σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Πατέρας, μπορεί να μην έδωσε το παρών, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά μετέφερε το δικό του μήνυμα μέσω του Κώστα Αντωνίου.
Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, αυτό που ζήτησε δεν ήταν άλλο από τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.
«Σας εύχομαι καλές γιορτές και να έχουμε μια καλή χρόνια. Δεν θέλω να επηρεαστείτε από την διακοπή, να παρουσιαστείτε όπως πρέπει και την Κυριακήνα πάρουμε την νίκη με την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του.
Με τη σειρά του, ο Τεν Κάτε τόνισε: «Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει. Τώρα, βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, ξεκινά ο δεύτερος γύρος και πρέπει να… πατήσουμε γκάζι και να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την ανατροπή».
Χωρίς Ιβανσιτς και Νίλσον
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ολοκληρώθηκε με δίτερμα που περιείχε και ασκήσεις τακτικής.
Λόγω ίωσης δεν προπονήθηκαν οι Ιβανσιτς και Νίλσον, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Λεοντίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)




