Ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανέργων προβλέπει ο ΟΟΣΑ για την επόμενη διετία
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την απασχόληση σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως δήλωσε ο γγ του Οργανισμού Ανχελ Γκουρία, έως το 2010 θα υπάρχουν «20-25 εκατομμύρια περισσότεροι άνεργοι στον κόσμο εξαιτίας της κρίσης».
30
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την απασχόληση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ανχελ Γκουρία, έως το 2010 θα υπάρχουν «20-25 εκατομμύρια περισσότεροι άνεργοι στον κόσμο εξαιτίας της κρίσης».
Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με τις προβλέψεις, τα 8-10 εκατομμύρια ανέργων θα αφορούν στις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ.
«Οδεύουμε προς μια απώλεια 8 ως 10 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στη ζώνη, η οποία περιλαμβάνει κυρίως τις βιομηχανικές χώρες, και 20-25 εκατομμυρίων σεόλο τον κόσμο έως το 2010»δήλωσε ο Γκουρία στο ραδιοσταθμό BFM.
Οι κατασκευές είναι ένας τομέας που πλήττεται ιδιαίτερα επειδή η δραστηριότητά του «σταμάτησε απότομα», γεγονός που έπληξε σοβαρά χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία, προσέθεσε ο Ανχελ Γκουρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φαρσοκωμωδία» CIA-Ροντρίγκες: Γιατί η διάδοχος του Μαδούρο είναι τόσο θερμή με τον απαγωγέα του;
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη σεζόν
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα
- Κακοκαιρία στην Αττική: Φούσκωσε ο Ιλισσός – Δείτε βίντεο
- Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στo νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

