
Ακαρπες οι έρευνες στην υπόθεση απαγωγής του γιατρού από τη Βάρη
Συνεχίζονται και το Σάββατο οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση της απαγωγής του καρδιολόγου από την οικία του στη Βάρη. Στις έρευνες συμμετείχε ακόμα και το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο στοιχείο.
30
Συνεχίζονται και το Σάββατο οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση της απαγωγής του καρδιολόγου από την οικία του στη Βάρη.
Στις έρευνες συμμετείχε ακόμα και το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο στοιχείο.
Όπως μετέδωσε το MEGA, οι αστυνομικοί φοβούνται τα χειρότερα για τον καρδιολόγο, βασιζόμενοι στην κατάθεση μέλους της οικογένειάς του.
Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του καρδιολόγου κατέθεσε στους αξιωματικούς ότι είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο, λίγο πριν οι δράστες εγκαταλείψουν την οικία στη Βάρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα
- CNBC: Τα 8 θέματα που συζητούν τα «συναισθηματικά σταθερά» ζευγάρια – Ψυχολόγος από το Χάρβαρντ δίνει απαντήσεις
- Τρία, δύο, ένα, πυρ – Θεαματική κατεδάφιση πολυώροφου ξενοδοχείου στο Μαϊάμι
- Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Συντριβή πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ

