Στις ΗΠΑ για ιατρικές εξετάσεις μεταβαίνει ο Τάσσος Παπαδόπουλος
Στη Φλόριδα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, προκειμένου να συνεχίσει τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλεται τις τελευταίες μέρες. Ο τέως πρόεδρος εισήχθη σε κλινική της Λευκωσίας με ισχυρούς πόνους στην πλάτη.
103
Στη Φλόριδα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, προκειμένου να συνεχίσει τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλεται τις τελευταίες μέρες.
Ο κ.Παπαδόπουλος θα εισαχθεί στην κλινική «Mayo», όπου πραγματοποιεί τον ετήσιο ιατρικό έλεγχο.
Ο τέως πρόεδρος εισήχθη με ισχυρούς πόνους στην πλάτη, σε κλινική της Λευκωσίας, το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως έγινε γνωστό, η μετάβαση του τέως προέδρου στη Φλόριδα, αποφασίστηκε ύστερα από διάγνωση των γιατρών ότι οι πόνοι που αισθάνθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν είναι μυϊκοί και ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να μεταβεί εκεί για περαιτέρω εξετάσεις.
Η μετάβαση του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοινώθηκε γραπτώς από το στενό συνεργάτη του Χρύση Παντελίδη.
Τον κ.Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν την Παρασκευή ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος και αρκετοί συνεργάτες του στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αχαΐα: 16χρονος νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο
- Εξεταστική: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία ανακριβή στοιχεία δεσμευμένων ΑΦΜ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Δήμος Δελφών δίνει κίνητρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άμφισσας
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»


